PIZZA MEET POINT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2690 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Meet Point. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 19:04 Het duurde niet al te lang voor ons en het was heel lekker, zowel de kapsalon als de pasta fit effect.
13 jun 2024 om 20:40 Was heel goed
12 jun 2024 om 19:51 Altijd goede service
11 jun 2024 om 20:46 Prijs/kwantiteit echt niet in verhouding. Durum van €9,10 met 5 frieten en 3 plukjes sla met de breedte van een lege wc rol. Kapsalon van €12 met 2 blaadjes sla en maar gevuld tot de helft van het bakje. Niet voor herhaling vatbaar. Teleurstelling…
8 jun 2024 om 22:33 Op de app stond er dat het ongeveer een uur ging duren vooraleer het aankwam. Uiteindelijk was het bijna 1u20
8 jun 2024 om 20:11 Best ok
6 jun 2024 om 22:10 Een verkeerde levering van pizza, onmiddelijk gebeld en doorgegeven, aan de telefoon zeiden ze binnen 20min komen de juiste pizza's eraan.. uiteindelijk 3u gewacht voor we konden eten!!! En eten natuurlijk koud.
4 jun 2024 om 13:27 very small portion
1 jun 2024 om 20:47 Super lekker en zeer vriendelijk personeel.
31 mei 2024 om 19:27 Weer perfect zo als gewoonlijk.
22 mei 2024 om 11:31 Was lekker maar ik was meer groenten aan verwachten in mijn pita....was amper 3 stukjes salat....ik weet niet als ik nog zou bestellen
21 mei 2024 om 16:28 De levering zou 60 minuten duren. Na 90 minuten gebeld. Ik kreeg als antwoord dat ik wel heel ver woon en dat de bestelling onderweg was (trip van 25 minuten). Daarna opnieuw een uur moeten wachten. In totaal 150 minuten moeten wachten op een koude d